top of page
AdobeStock_129850985.jpeg

Tentang Kami

Déwan Karir Konstruksi nyiptakeun ahareup caang pikeun industri konstruksi West Michigan urang ku wangunan arupa-rupajeungmumpunitanaga gawé.

Déwan Karir Konstruksi diadegkeun dina Méi 2021 pikeun nyayogikeun kabutuhan bakat ayeuna sareng anu bakal datang dina industri konstruksi. Déwan bangga dina anggotana ngalambangkeun perdagangan anu béda pikeun masihan gambaran anu akurat ngeunaan industri sacara gembleng.

anggota urang

MicrosoftTeams-gambar (9).png

Rachel

Austin

Direktur Perdagangan Perusahaan -Pangwangunan EV

Rachel nyaéta Diréktur dagang perusahaan di EV Construction. Anjeunna ngagabung EV Construction di 2017, sareng dina peranna sadar pisan kana kabutuhan bakat di industri urang. Rachel damel pikeun ngalatih sareng ngamajukeun staf dagang urang sareng milarian kasempetan pikeun ngarekrut batur ogé kana industri konstruksi.

 

Rachel ngagaduhan MBA na sareng ogé ngagaduhan Gelar Sarjana dina Manajemén Konstruksi, Kewirausahaan sareng Administrasi Bisnis. Manehna geus kungsi involvement lifelong di industri, geus dewasa naek sabudeureun dina van jasa HVAC bapana nya. Anjeunna mangrupikeun bagian tina Komite Dampak Perusahaan WMCI, Anggota Penasihat Program Konstruksi OAISD ti saprak 2021, janten Ketua Dewan Penasihat Program Konstruksi KCTC (korsi ti saprak 2021, anggota saprak 2015), nyaéta Lulusan Program Kapamingpinan West Coast, Anggota Inforum sareng SHRM. Anggota.

 

Rachel sareng salakina Andy cicing di Kalédonia sareng Penunjuk Shorthaired Jerman anu manja, Jackson

Shayna Headshot.jpg

SHayna
Carlson

Work-based Learning Supervisor 

Careerline Tech Center

Shayna’s current professional experience includes serving as the Work-Based Learning Supervisor for Careerline Tech Center, a subsidiary of the Ottawa Area Intermediate School District. She is also the education champion for Discover Manufacturing and on the West Coast Leadership planning committee. Previously she served as the President of MCPA, business department chair, business education teacher, school store advisor, and Junior Achievement advisor at West Ottawa High School from 2003-2014.

 

Before joining the education world, Shayna was a Power Tool Sales Representative for DeWalt Power Tools in the Phoenix metro area. While there, she was the event marketing lead for the NASCAR and PBR events with DeWalt. Shayna earned her B.A. in Marketing from Michigan State University and obtained her Master of Education in curriculum and instruction from Ferris State University. Her training awarded her a Professional Teaching Certification, full Vocational Authorization, and continued with her MBA in business administration from Davenport University.

 

In addition to her studies, Shayna is a 2015 graduate of West Coast Leadership. She is a resident of West Michigan and enjoys boating and bike riding with her husband and two children.

Head Shot Christophersen-min.jpg

Walter
Christophersen

Membership Dev. Coordinator - IBEW Local 275

Walter, a lifelong resident of West Michigan, has committed himself to improving his community through volunteerism, education and involvement in the labor movement.  Walter has been an IBEW member since 2002, having completed an apprenticeship and becoming a successful electrician. Walter was hired as IBEW Local 275’s membership development coordinator in 2013, and has since trained organizers and community advocates and helped labor workers elevate themselves in the workplace.

 

Walter is a dedicated father, Muskegon resident, and loves to spend time outdoors.

NickElzinga.jpg

Nick
Elzinga

Diréktur Operasi -Control Leyuran, Nyarita

Nick parantos dagang gedong di dieu salami 22 taun ka pengker.  Asalna dimimitian dina trades salaku magang listrik, manéhna pindah ka kadali hawa dina pertengahan 2000. & nbsp; Nick ngamimitian sareng Control Solutions di 2011 salaku teknisi proyék sareng ti saprak éta parantos ngajabat salaku Teknisi Proyék, Teknisi Palayanan, Manajer Pelayanan, Diréktur Proyék Jasa/Layanan, sareng ayeuna, Diréktur Operasi ti Séptémber 2021.

Anjeunna sareng kulawargana nyauran Rockford ka bumi.  Go Rams!  Dina waktu luang maranéhanana ngarasakeun fishing jeung nanaon dina caina.

Khoury Headshot.jpg

Jason
Khoury

Industry Council Lead – Construction Careers Council

Jason brings three years of expertise in workforce development and a strong dedication to the construction sector. He is a proud U.S. Army Veteran and Aquinas College alum. He currently resides in Grand Rapids with his wife.

Lebednick.jpg

Amy
Lebednick

Diréktur Solusi Usaha -West Michigan Karya!

Sateuacan ngiringan West Michigan Works!, Amy damel di manajemén kasehatan salami dalapan taun sareng khusus dina operasi, staf sareng manajemén proyék, parangkat lunak terpadu, sareng palayanan palanggan. Anjeunna lulusan Grand Valley State University kalayan tekenan dina bisnis internasional sareng pamasaran sareng minor dina basa Spanyol.

Amy sareng dua budakna cicing di Grand Rapids.

Holly Wasielewski-min.jpg

Holly
Wasielewski- Kursi

Manajer Akuisisi Bakat -The Christman Company

Mindy Curtiss.jpg

Mindy
Curtiss

Diréktur Sumber Daya Manusa -Pausahaan Kent, Nyarita.

Mindy mangrupikeun diréktur HR kalayan gairah pikeun ngabimbing sareng ngadukung karyawan sapanjang karirna. Mindy mendakan industri konstruksi janten "napas hawa seger" anu ngamungkinkeun anjeunna damel sareng sababaraha kelompok jalma, ti buruh ka CEO.  

Mindy nampi gelar sarjana dina manajemen bisnis ti Universitas Davenport.

MicrosoftTeams-gambar (1).png

Steve Huizinga

Présidén - Konstruksi Merdika

Steve Huizinga mangrupikeun pamimpin anu diakuan dina industri konstruksi sareng kabébasan sareng rohangan inklusi, ngarahkeun langkung ti 350 karyawan sareng opat anak perusahaan dina peranna sateuacana salaku presiden Allied Mechanical, salah sahiji firma kontrak mékanis panggedéna di Michigan. Salila sajarah 30+ taun na dina konstruksi komérsial sareng industri, anjeunna ogé parantos janten dewan direksi pikeun Museum Anak Grand Rapids, West Michigan Construction Institute, sareng Associated Builders and Contractors Western Michigan - anu terakhir masihan anjeunna National Diversity. Penghargaan Keunggulan 2019.

9dd4564c-05fb-45c9-a56a-fa3abcecf267_edited.jpg

Lindsay Kronemeyer

Diréktur Anggota -ABC Kulon Michigan Bab

Lindsay nyaéta Diréktur Kaanggotaan di Associated Builders and Contractors Western Michigan Bab. Lindsay gairah pikeun narik sareng tumuwuh generasi saterusna dina industri konstruksi. Dina peran na di ABC Lindsay engages jeung jalma di industri pikeun mantuan pausahaan ngamekarkeun jalma, meunang gawé, sarta nganteurkeun karya anu aman, ethically, sarta profitably.

 

Lindsay mangrupikeun pituin West Michigan sareng cicing di Dorr sareng salakina sareng dua budak lalaki.

Meg
Mathis

Meg Mathis Dan Vos crop-min.jpg

Meg percaya yén konstruksi mangrupikeun bisnis jalma sareng ngarasa cara anu pangsaéna pikeun ningali visi di tukangeun gedong nyaéta ku jalan carita. Meg ngalakukeun ieu ku diomongkeun ku pagawe di muatan wewengkon béda wangunan; "The keteg jajantung wangunan mana wae nyaeta jalma anu milu dina nyieun wangunan." Ti arsiték nepi ka superintendent, Meg yakin kareueus datang nalika tangtangan direngsekeun, gawé babarengan dimaksimalkeun, sarta kaahlian diuji. 

 

Meg sumping ka AS ti Polandia dina awal 80an. Anjeunna resep ngarambat sareng nyéépkeun waktos sareng kulawarga.

Holly reueus nuturkeun footsteps kulawargana anu geus di konstruksi salila sababaraha generasi. Saatos ngahadiran Western Michigan University's Haworth College of Business, anjeunna parantos nyéépkeun seuseueurna karirna dina industri konstruksi dina kalungguhan HR sareng Talent Acquisition ngarah kana strategi rekrutmen sareng pamekaran tenaga kerja. Anjeunna gairah pikeun nyiptakeun kasempetan sareng aksés pikeun mahasiswa sareng rupa-rupa, calon non-tradisional dina usaha ngadidik sareng ngamajukeun karir dina industri konstruksi. Holly leres-leres percaya yén aya karir pikeun sadayana dina konstruksi sareng ngabela sareng anggota déwanna pikeun nyayogikeun kasempetan ka sadayana.

 

 

Holly mangrupakeun pituin West Michigan; dirina jeung salakina sorangan sarta beroperasi tegalan kulawarga leutik di Wayland, Michigan dimana aranjeunna ngangkat sapi pikeun daging sapi ngajual ka konsumén.

Kabetot dina gabung déwan?

Thank you for your interest!

bottom of page